Service till solceller, solparker och batterier

Vi ger dig samlad kontroll över dina anläggningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda service och underhåll för alla typer av solcellsanläggningar och batterisystem, oavsett leverantör eller installatör. Med vår gedigna erfarenhet och nära samarbete med marknadens största aktörer, kan vi garantera högsta kvalitet och säkerhet i alla våra tjänster. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa till att förbättra och optimera er solcellsanläggning.

Löpande serviceavtal till solceller och batteri

Att ha ett löpande serviceavtal med oss innebär trygghet och enkelhet för ditt företag. Vi tar hand om allt som rör drift, underhåll och eventuella larm, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Med vårt team som kontinuerligt övervakar era system, kan vi snabbt åtgärda eventuella problem och säkerställa att allt fungerar som det ska. Genom att regelbundet leverera lättöversiktliga rapporter får ni full kontroll och värdefulla insikter.

Läs mer om våra serviceavtal

Solcellsanläggningar

Våra serviceavtal för solcellsanläggningar startar vid 20kWp har ingen övre gräns. Avtalen är speciellt lämpliga för fastighetsbolag, företag, industri, BRFer och lantbruk.

Energilager

Energilager kräver löpande underhåll och är tekniskt komplexa. Vi är certifierad servicepartner till Pixii och har nära samarbete med flera andra större batterileverantörer.

Solparker

Vi har jobbat med solparker sedan 2016 och har en god förståelse för de utmaningar som finns gällande drift och underhåll av markbaserade solcellsanläggningar

Snabb och pålitlig service oavsett problem

Vi erbjuder professionell reparation av solcellsanläggningar och batterisystem, oavsett problemets omfattning. Vår erfarna personal utför alla typer av reparationer snabbt och effektivt, så att ni kan återgå till full produktion utan långa avbrott. Vi har ett nära samarbetet med de stora leverantörerna för kunna ge en så bred service som möjligt oberoende vilket varumärke och vem som har installerat.

Hej, vi pratar gärna service med dig!

Vi tar gärna ett möte så hittar vi ett serviceerbjudande som passar dig bäst.

Ring vår växel och be att få prata med service.

010-30 30 100

info@energiengagemang.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du få en offert eller har specifika frågor gällande solenergi och/eller energilager? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Referenser

Här nedan finner du exempel på olika typer av solcellsinstallationer.

Jag kan verkligen rekommendera EnergiEngagemang. Bra projektering, professionellt genomförd installation och anläggningen producerar något som mer än prognos när jag stämmer av första åretsproduktion.
Grymt proffsiga i alla steg. jättenöjd med allt. Utlovade kWh stämmer bra (snart inne på år 3). Kunnig och engagerad personal. Kan rekommenderas!!
Jag tror att anläggningen är en av de bästa investeringarna vi har gjort. Jag uppskattar att vi kommer minska våra elkostnader med uppåt 50 procent på årsbasis.

Hej, jag pratar gärna solenergi med dig!

Är du intresserad av vad du som markägare kan få ut i arrende? Är ditt företag intresserad av att äga en solcellspark? Vill du veta vad en PPA kan kosta? Slå gärna en signal eller skicka ett mail, så kan jag berätta mer.


Erik Rindeskär

070-330 03 31

erik.rindeskar@energiengagemang.se

Hej, jag pratar gärna solenergi med dig!

Är du intresserad av vad du som markägare kan få ut i arrende? Är ditt företag intresserad av att äga en solcellspark? Vill du veta vad en PPA kan kosta? Slå gärna en signal eller skicka ett mail, så kan jag berätta mer.


Erik Rindeskär